📅

Webinar: CSRD, hoe starten? | do 12 sept en on demand te bekijken

Meld u aan
Green Deal Duurzame Zorg ondertekent door Milgro
Green Deal Duurzame Zorg ondertekent door Milgro

Auteur

Milgro

Datum

19 augustus 2024

Leestijd

1 minuut

Green Deal Duurzame Zorg ondertekent door Milgro

Milgro ondertekent de Green Deal Duurzame Zorg: een afspraak tussen de Rijksoverheid en andere partijen om activiteiten voor het realiseren van duurzame zorg uit te voeren. In Nederland is de zorgsector verantwoordelijk voor 7% van de nationale CO2-voetafdruk en 4% van het afval, een paradox die de zorg wil doorbreken.  

Door het tekenen van de Green Deal Zorg committeert Milgro zich, namens haar klanten aan de doelstelling van de Green Deal Zorg, waarbij partijen een onomkeerbare tansformatie naar de zorg realiseren, met impact op milieu en leefomgeving in 2050.  

Milgro biedt de oplossing die zorginstellingen helpen hun afval te verminderen, grondstoffen her te gebruiken en te voldoen aan de duurzaamheidseisen van de Green Deal Zorg. Hierbij speelt Milgro's ruime ervaring en partnernetwerk een grote rol in combinatie met unieke service van totaal ontzorging in duurzaam afvalmanagement voor al uw medische afvalstromen. Op deze wijze bespaart u waardevolle tijd die u kunt besteden aan uw kernactiviteiten.

afvalvrij-milgro-02

Maak kennis met Milgro

Meer weten over Milgro en wat wij voor uw organistie kunnen betekenen? Boek een vrijblijvende (online) kennismakingsafspraak.

 

Maak kennis