📅

Webinar: CSRD, hoe starten? | do 12 sept en on demand te bekijken

Meld u aan
BNR zakendoen: Gijs Derks van Milgro te gast
BNR zakendoen: Gijs Derks van Milgro te gast

Auteur

Milgro

Datum

12 augustus 2024

Leestijd

1 minuut

BNR zakendoen: Gijs Derks van Milgro te gast

Afgelopen maandag was onze algemeen directeur, Gijs Derks, hoofdgast bij BNR Zakendoen. In de uitzending ging hij, samen met presentator Edwin Mooibroek, in gesprek over hoe Milgro de wereld afvalvrij wil maken voor 2040. Van kartonnen bedden op de Olympische Spelen en aardbeienverpakkingen met vier lagen plastic tot aan grondstoffen en ambities: alles kwam aan bod. Nieuwsgierig geworden? Luister de gehele aflevering van BNR terug via deze linkvanaf 01:09 kun je inschakelen voor het verhaal van Gijs.

BNR-luisterlink

Over de aflevering

Een container vol met afval is voor een huishouden makkelijk langs de kant van de weg gezet. Voor een ziekenhuis of fabriek is het verwerken van de afvalstromen toch een ander verhaal. Met veel nieuwe regels in aantocht vanuit Europa is afvalverweken een serieus agendapunt geworden, maar zijn bedrijven voldoende op die nieuwe regelgeving voorbereid en hebben ze daar het geld wel voor? Gijs Derks, algemeen directeur van technologiebedrijf Milgro is te gast in BNR Zakendoen. 

afvalvrij-milgro-02

Maak kennis met Milgro

Meer weten over Milgro en wat wij voor uw organistie kunnen betekenen? Boek een vrijblijvende (online) kennismakingsafspraak.

 

Maak kennis